Κατά παραγγελία

Arrow
Arrow
Slider

Ζήστε την εμπειρία…

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζήσετε την εμπειρία δημιουργίας κοσμημάτων υψηλής αισθητικής και δεξιοτεχνίας μόνο για σας.

Μια πρόταση γάμου, η βάφτιση, ο γάμος, η χρυσή επέτειος των 50 χρόνων, η γέννηση ενός νέου μέλους της οικογένειας, είναι όλες σημαντικές περιστάσεις στη ζωή μας, που αιώνες τώρα γιορτάζονται με μικρά φορέσιμα έργα τέχνης.
Ο χρυσός είναι ένα μέταλλο που συμβολίζει την πολυτιμότητα της στιγμής αλλά και την αντοχή, τη μακροζωία και τη λάμψη που μένει όσα χρόνια και αν περάσουν. Ένα κόσμημα μοναδικό και σχεδιασμένο ειδικά, εκτός από το να δηλώνει πόσο ξεχωριστή είναι η συγκεκριμένη στιγμή είναι ταυτόχρονα μια αισθητική δήλωση που ένα κόσμημα μαζικής παραγωγής δεν μπορεί να κάνει.
Με πείρα χρόνων σας καθοδηγούμε στο σχεδιασμό, την επιλογή των λίθων και του κατάλληλου μετάλλου ώστε να φτιάξουμε μαζί ένα κομμάτι μοναδικό αλλά και αθάνατο που η αξία του δεν χάνεται ποτέ.
Εξειδικευόμαστε σε σχέδια με χρυσό λευκό, κίτρινο ή ροζ 18Κ ή κίτρινο χρυσό 22Κ ενώ έχουμε τη δυνατότητα κοπής λίθων κατάλληλες για το κάθε σχέδιο αλλά και χάραξης λίθων με απλά ή περίτεχνα σχέδια.